Kötü Amaçlı Yazılım Ve Kiralık Hacker

Aralık 26, 2021

Kötü amaçlı yazılım bugün büyük bir sorun. Her gün binlerce masum insan farklı kötü amaçlı yazılım türlerinden etkileniyorlar. En yaygın türleri günümüzde kötü amaçlı yazılımlar virüsler, solucanlar ve Truva atlarıdır. Bu bölümde hepsini tartışacağız. Kiralık hacker kötü amaçlı yazılım türleri ve kullanımda olan bir Windows truva atı örneğini ele alabilir. Windows'u kullanmamızın nedeni, kötü amaçlı yazılımın Linux ve Mac'te çok nadir görülmesidir. Virüsler, biz kiralık hacker aracılarının yardımı olmadan yayılamaz. Onlar parazitler gibi çünkü kendilerini bağlayacak bir konağa ihtiyaçları var. Windows host genellikle meşru görünen bir program veya dosyadır. Bu program bir kez
başlatıldığında, virüs yürütülür ve bilgisayarınızdaki diğer dosyalara bulaşır. Virüsler çok yıkıcı olabilir. Bilgisayarınıza zarar verebilirler. Donanım, yazılım ve dosyalarda kiralık hacker sayesinde ziyan oluşturabilir. Virüsler paylaşım yoluyla yayılır. Dosyalar ve birçok kez e-postaların içinde ekler yoluyla gönderilir. Solucan, kendisini kopyalayabilen kötü niyetli bir programdır. ağdaki diğer bilgisayarlar. Bir virüsün aksine, solucanların bir insan sistemlere yayılabilir ve bulaşabilir. Bir sisteme bulaştığında, bu sistemi, kendisinin diğer kopyalarını diğer rastgele kişilere göndermek için kullanır. onları enfekte etmeye çalışan sistemler. Truva atı, kullanılabilecek kötü niyetli bir programdır.

                                        Kötü Amaçlı Yazılım Neden?

Masaüstünü değiştirmek, kullanıcıyla uğraşmak gibi bir sisteme aptalca şeyler yapmak arayüzü ve farenizin kontrolünü elinize alın. Bazıları için de kullanılabilir verilerinize erişmek, dosyalarınızı silmek, verilerinizi çalmak gibi ciddi şeyler şifreler ve tuş vuruşlarınızı yakalamak. Mantık bombaları genellikle kod parçalarıdır. Belirli bir zamana kadar uykuda kalan bir programa programlanmıştır. Bir kullanıcı, yürütülmesine neden olan belirli bir eylemi gerçekleştirir. Ne zaman tetiklendiğinde, programın yapmadığı belirli bir işlevi yerine getirir. Bakteriler kendilerinin birçok kopyasını yapar ve sonunda tüm işlemcileri gibi tüm bilgisayar kaynaklarını almak güç, bellek ve disk alanı. Bu, meşru kullanıcının kaybetmesine neden olur bu kaynaklara erişimi kaybetmek kiralık hackera mal olur. Karışık tehditler, tehditlerin tüm özelliklerini bir araya getirir. yukarıdakileri ve bunları yaymak ve yaymak için sistem güvenlik açıklarıyla birlikte kullanın. Kiralık hacker uzmanı makineleri enfekte eder.
Size kötü niyetli bir program örneği göstermek için iyi bilinen bir program kullanacağım.
Windows Truva Atı, Rat kiralık hacker için düşük seviye bir program olarak kullanır.
1. Rat'ı indirin. İndirdikten sonra klasöre sağ tıklayın ve
çıkarmayı seçin. Bir şifre istemi gelecek. şifre "uzman"olacak.
2. Programı açın. Aşağıdakileri görmelisiniz:
3. Ardından gerçek Truva atı dosyasını oluşturacağız. Tıklayın oluşturma ve seçim oluşturma
4. Ardından, sunucunun size bağlanabilmesi için IP adresinizi girin. yapmazsan
IP adresinizi bilin, sizin için doldurulması için küçük oka tıklayın otomatik olarak. Daha sonra e-postanızı girin, böylece bir kurban ne zaman ve bulaşmışsa size bir mesaj gönderir. geri kalanını kullanmayacağız.
5. Devam etmek için Genel Ayarlar düğmesine tıklayın. Burada seçeceğimiz
programın bağlanacağı sunucu portu, alacağınız şifre kurban enfekte olduğunda ve siz onunla bağlantı kurmak istediğinizde girmeniz istendi. Onları ve kurbanın adını. Gördüğünüz gibi ProRat'ın devre dışı bırakma özelliği var.
Windows güvenlik duvarı ve kendisini görevde yönetici kiralık hacker görüntülenmekten gizler .
6. Devam etmek için Dosya ile Bağla düğmesine tıklayın. Burada sahip olacaksınız
Truva atı sunucusu dosyasını başka bir dosyayla bağlama seçeneği. Truva atını hatırla
sadece bir insan çalıştırırsa yürütülebilir. Yani meşru bir bağla bir metin belgesi veya oyun gibi dosya, birinin tıklama şansı yukarı. Bağlama seçeneğini işaretleyin ve onu bağlamak için bir dosya seçin. örnekte ben sıradan bir metin belgesi kullanacaktır.

Share this :

Previous
Next Post »