Türk Hacker Kiralik, Hacker Kiralama

Mayıs 14, 2019
                            Hızla globalleşen dünyada bilgisayar ve akıllı cihazlar hayatımızın her yerine sirayet etmiştir. Bu sebeple ister istemez internet üzerinde problemler ile karşılaşabiliyoruz. Üçüncü dünya savaşının internet ortamında olacağını söleyenler bile var.

                           Gerçekten bugün bakıyoruz ve görüyoruz ki hackerlar, dünyaca ünlü birçok siteden ve platformdan veri çalabiliyorlar. Oldukça fazla ortama sızıp veri hırsızlığı ve bilgi kaçakçılığı yapabiliyorlar. Hacker kiralama hizmetleri de günümüzde fazlasıyla yaygınlaşmış durumdadır. Dünyanın her ülkesinde artık internet ağından gelebilecek saldırılara karşı, siber güvenlik ağları örülmüştür. Siber güvenlik işi de oldukça fazla gelişmiştir. Herkesin bilebileceği bir isim Kevin Mitneck şu an kendi bilişim güvenlik firmasını kurmuş olup birçok ülkeye ve şirkete faydalı güvenlik işleri yapmaktadırlar.  İnstagram ve facebook gibi iki sosyal hesap platformunun yakın zamanlarda hacklenmesi ile kiralik hacker talepleri artmış bulunmakla beraber, şirketleri geçiyoruz bireyler bile artık kendi önlemlerini almak durumunda hissetmektedir.

                          Söz konusu güvenlik olduğunda insanın temel ihtiyaçlarından birisidir. Dünya ilkel zamanlarda iken barınma ve yemek temel ihtiyaçlardı. Bunlar asla değişmedi sadece kılıfları başka şeyler üstlendi.

Share this :

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO ✔